fbpx

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

SOM LA BOTIGA EN LÍNIA DE CATALUNYA

Tot ha canviat. Pensa en digital. Tens web pròpia? Et funciona? No? Hi inverteixes?

Vendre per internet no és una moda. És el teu present. Som Amazcat.cat, el marketplace català. Ja no estàs sol. Tu poses el producte i nosaltres fem tota la resta.  Sabem com fer- ho. Contacta’ns i… passa-ho!

AMAZCAT, T’HO FEM FÀCIL

Et fem la web GRATIS i et regalem el MARKETPLACE

Et fem la teva pròpia botiga en línia a canvi d’una petita quota mensual i et regalem l’accés al Marketplace.

Ens encarreguem de la Logística

Ens encarreguem de tot, tu només poses l’etiqueta i t’ho venim a recollir a la botiga i ho entreguem a domicili del client.

Cobraments directes al teu compte

Tu cobraràs directament al comprador i se t’ingressarà automàticament en el teu compte bancari al cap de pocs dies. Les transaccions les supervisarà una entitat financera, on nosaltres no tindrem accés als teus diners.

Construim, dissenyem, assessorem...

T’ho fem tot: domini, allotjament, posicionament, manteniment, logística, passarel·la de pagament… no t’has de preocupar de res, nomès de vendre.

FEM QUE LA RODA DEL MERCAT GIRI

 

Nosaltres som l’alternativa.  Us ho donarem tot fet. Només haureu de pujar els productes seguint certs paràmetres establerts. Tindreu un assessor que us acompanyarà en tot moment en el procés, validarà la pujada del producte i us el traduirà a altres idiomes. Posem a la vostra disposició una logística que us sortirà molt econòmica perquè hem negociat grans volums i perquè no hi afegim cap sobrepreu per nosaltres. Ara bé, vosaltres sou responsables de la imatge de la vostra empresa, per tant, sou els responsables que els paquets estiguin ben protegits i el producte arribi en bones condicions.

DUBTES? TRUCA’NS AL 

872 220 039

EL NOSTRE HORARI:

DILLUNS A DIVENDRES DE 9:00 A 18:00

PER QUÈ AMAZCAT?

Vols lluitar contra gegants? Doncs sigues un gegant! La dispersió de plataformes i espais de venda digital ens fa dèbils davant les multinacionals. Aglutinem la màxima força possible. Oferim una alternativa. Aquestes són les nostres raons.

Som una plataforma all-in-one (tot en un)

Us oferim una experiència de venda que anomenem ALL-IN-ONE (tot en un), on hi trobareu productors, fabricants, botigues, serveis i cultura a un clic de ratolí.

Tothom et pot fer una botiga en línia... nosaltres et regalem tot un mercat!

La digitalització comercial s’està fent a cuita-corrents. Us han explicat quan heu de gastar en posicionament, creació i manteniment de contingut, activitat a les xarxes socials i mil coses més? Amazcat t’ho dona tot a un gran preu i, a més a més, et posa els consumidors, que comparteixen la plataforma. No estaràs sol venent. No estareu sols comprant.

Un extens catàleg de serveis de tota mena

Us oferim un àmplia xarxa i directori de professionals de tota mena perquè hi contacteu
directament. Negoci crida negoci.

Contractació directa de serveis

Contracteu alguns dels serveis més habituals en les nostres vides directament a Amazcat. Us estalviem temps.

Cultura i creació marquen la diferència

El coronavirus ens ha situat en un nou paradigma. Afavorim el consum de cultura i potenciem la creació, que compartirem junts a Amazcat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

7 + 12 =

AQUES WEB ÉS INFORMATIU. LA PLATAFORMA ESTARÀ LLESTA EL PRIMER TRIMESTRE DEL 2021

Possums Tech and Communication S.L.
Telèfon 872 220 039
info@amazcat.cat
© All rights reserved

Estigues al dia 📩
La plataforma ja quasi està. Si vols saber quan podràs accedir, rebre notícies i més, introdueix el teu correu electrònic:
Estigues al dia 📩
La plataforma ja quasi està. Si vols saber quan podràs accedir, rebre notícies i més, introdueix el teu correu electrònic:
error: 🤣 No es pot fer això 🤗
×